Purpose-Lab-projecten-1

Projecten

Purpose Lab ontwikkelt projecten en concepten voor bestemmingen en merken op het gebied van verantwoord reizen en vermarkt deze. Van onderzoek op maat tot campagne en van trendlezing tot implementatieworkshop. Oprichter Tessa aan de Stegge is trendonderzoeker en communicatiespecialist. Purpose Lab bestaat uit een netwerk van experts op het gebied van copywriting, design, online marketing, influencer marketing, video, fotografie, web- & appontwikkeling, onderzoek en pr.

Baden-Württemberg is een attractie voor natuurliefhebbers van over de hele wereld. Purpose Lab, daarvoor Cherry LAB, is al jaren onze strategische partner op de Nederlandse markt. Hun expertise en sterke netwerk is een cruciaal deel van onze marketing.
Manuel Mielke
Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Purpose-Lab-Tessa-aan-de-Stegge

Ervaring

De pr- en influencer marketing tak van Purpose Lab komt voort uit pr bureau Cherry LAB (2012-2018). Dit bureau werkte voor Nederlandse en internationale bestemmingen, luchtvaartmaatschappijen, accommodaties en reisorganisaties. Dit is een selectie uit circa de 60 projecten waar Cherry LAB de strategie en uitvoering voor verzorgde.

Referenties van Cherry LAB