Travelmediacongres2

Travel Media Congres

Tessa aan de Stegge, oprichter van Purpose Lab, verzorgde een presentatie over Impact Travel op het Travel Media Congres, het jaarlijkse congres van Travel Media.

ACHTERGROND
Travel Media is een Vlaams bureau dat toeristische bedrijven en bestemmingen helpt om online beter te presteren. Ter ere van de jubileumeditie van het Travel Media Congres werd Purpose Lab gevraagd om als een van de sprekers een lezing op maat te verzorgen over het thema verantwoorder en duurzamer reizen.

AANPAK
Purpose Lab dook in de laatste ontwikkelingen. De presentatie werd ingekleed met het thema Travel as a force for good. Na een samenvatting van ontwikkelingen en recente onderzoeken kwamen praktische voorbeelden aan bod. Het publiek van het Travel Media Congres bestaat veelal uit marketing professionals van reisondernemingen en representanten van regio’s en steden. Tessa besloot daarom om specifiek een aantal cases van bestemmingen en reisbedrijven te analyseren en te presenteren.

RESULTAAT

De compacte presentatie van cijfers, onderzoeken en succesvolle initiatieven maakte de tongen van de bezoekers los en leidde tot gespreksstof tijdens de lunch en workshops.

Het Travelmedia Congres brengt jaarlijks 200 marketing- en reisprofessionals samen. Tessa deelde op ons congres inspirerende inzichten over impact travel. Met een onderbouwde keynote maakte ze de reissector bewust van de veranderingen die zich voordoen.
Frederik de Roo
Travel Media
Tessa-aan-de-Stegge
Travel-Media-Congres-Belgie
Travel-Media-Congres