The Conscious Edition Story Makers header 2

StoryMakers Event

Purpose Lab organiseerde op 26 september 2019 The Conscious Edition van StoryMakers: een inspirerend en verbindend intiem evenement voor ondernemende experts op het gebied van verantwoord reizen.

ACHTERGROND
Duurzaam reizen en vliegen is een hot topic mede dankzij het publieke debat over CO2 uitstoot en klimaatverandering. Net als de overlast voor locals en het verdwijnen van cultuur en natuur door overtourism. Purpose Lab’s missie is om ook de positieve en leuke kanten van duurzame keuzes te belichten om zo verantwoord reizen toegankelijk en bekender te maken. Denk aan de psychologische effecten op reizigers, de verbroedering die reizen brengt of de economische impulsen voor lokale economieën.

AANPAK
In één dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en een waardevolle uitbreiding van netwerk en ideeën. 100 genodigde experts - media, wetenschappers en brancheprofessionals - kwamen in Hotel Jakarta Amsterdam samen voor een Symposium met cases en een Expert Talk, Innovatieworkshop en Shop & Stop Markt. Co-host Zwitserland Toerisme gaf een tip van sluier van een nieuw project en onderzoek rondom duurzaam reizen.

RESULTAAT
Op The Conscious Edition werden veelomvattende en soms onbekende initiatieven en mensen op het gebied van duurzaam reizen in de kijker gezet, zijn samenwerkingen opgezet en nieuwe initiatieven ontplooid.

IMPRESSIE
Op onze blog vind je een uitgebreid fotoverslag van het event met foto's, gemaakt door Chris König waarvan je hieronder een voorproefje vindt.

Aftermovie door videograaf Elise Wiebes:

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe events van Purpose Lab? Schrijf je dan in voor onze Lab Notes nieuwsbrief op de contactpagina.

Tessa en haar team hebben echt een neus voor creatieve en eigentijdse formats en veel contacten met media. Het StoryMakers Event was een ideaal platform voor onze Berlijn storytelling. We zijn erg blij met de hoeveelheid kwalitatieve gesprekken.
Anja Mikulla
visitBerlin
The Conscious Edition Story Makers header
The Conscious Edition Story Makers 14
The Conscious Edition Story Makers 13
The Conscious Edition Story Makers 1
The Conscious Edition Story Makers 12
The Conscious Edition Story Makers 17