The-Conscious-Intimate-Edition-header

StoryMakers Event

Purpose Lab organiseert op 26 september een nieuwe editie van StoryMakers Event! The Conscious Intimate Edition is een inspirerend evenement voor media, merken en experts op het gebied van verantwoord reizen.

ACHTERGROND
Duurzaam reizen en vliegen is een hot topic mede dankzij het publieke debat over CO2 uitstoot en klimaatverandering. Net als de overlast voor locals en het verdwijnen van cultuur en natuur door overtourism. Purpose Lab’s missie is om ook de positieve en leuke kanten van duurzame keuzes te belichten om zo verantwoord reizen toegankelijk en bekender te maken. Denk aan de psychologische effecten op reizigers, de verbroedering die reizen brengt of de economische impulsen voor lokale economieën. Er zijn prachtige, maar nog veelal onbekende initiatieven op het gebied van duurzaam reizen in brede zin en die verdienen meer aandacht.

AANPAK
In één dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en een waardevolle uitbreiding van je netwerk. Ook voor deze editie is het succesvolle StoryMakers Event concept dat in 2015 door Cherry LAB werd gelanceerd het uitgangspunt. Exposanten, experts en genodigde media komen ‘s ochtends samen voor een Symposium en een Workshop, na de lunch vindt de Shop & Stop Markt plaats voor een-op-een contact. De gastenlijst wordt samengesteld aan de hand van aandacht en (gerealiseerde) activiteiten op het gebied van verantwoord reizen. Deze The Conscious Intimate Edition heeft een kleinschalig karakter. Er worden daarom maximaal 50 media-accreditaties gegeven, er zijn 10 (betaalde) tickets voor experts beschikbaar en er worden standplekken verkocht aan maximaal 25 exposerende merken en bestemmingen.

Impressie van een eerdere editie van StoryMakers:

Heb je belangstelling om aanwezig te zijn op dit evenement? Neem dan contact op.

Tessa en haar team hebben echt een neus voor creatieve en eigentijdse formats en veel contacten met media. Het StoryMakers Event 2018 was een ideaal platform voor onze Berlijn storytelling. We zijn erg blij met de hoeveelheid kwalitatieve gesprekken.
Anja Mikulla
visitBerlin
Story Makers-Event-
Story Makers Event-1
Conscious-Story Makers-Event_b
Story Makers-Event-Purpose-Lab-b
Story Makers-Event-2019-
Story Makers-Events-2
Conscious-event-Storymakers
Story Makers-Event-