Postcast Bedrock Talks over duurzaam reizen

Bedrock Talks duurzaam reizen
In de podcast serie Bedrock Talks gaan Lisanne en Rosa in gesprek met experts op het gebied van bewust, gelukkig en duurzaam leven. Purpose Lab's oprichter Tessa was te gast en sprak over het onderwerp duurzaam reizen en of dat überhaupt bestaat.

Botsing eigen belang en bewust leven

Bedrock vraagt zich af of de oplossing voor een groenere wereld minder reizen is en of dat dit wel realistisch is omdat een ticket to freedom lastig op te geven is. In de podcast komt aan bod dat ‘reizen’ en ‘duurzaamheid’ best hand-in-hand kunnen gaan. We willen onszelf ontwikkelen, nieuwe plekken en culturen ontdekken en daarmee ook een beetje onszelf. De centrale vraag in de podcast is: "We willen óók bewust met de wereld en onze omgeving omgaan. Botst dat niet ontzettend?"

Bedrock Talks jpg

Luister de podcast

Deze aflevering van Bedrock Talks kun je luisteren op Spotify en iTunes. Het artikel op Bedrock vind je hier.

Purpose Lab voor jou

Purpose Lab is gespecialiseerd in onderzoek en conceptontwikkeling op het gebied van verantwoord reizen. Heb je een vraagstuk of uitdaging, dan kunnen we je daar inspiratie voor geven. Ook kunnen we je helpen met een project rondom conceptontwikkeling, onderzoek of een lezing. Neem een kijkje op de dienstenpagina of lees meer over onze filosofie.