#KuckKuckSchwarzwald: het Zwarte Woud roept weer

Kuck kuck 4
Duitslands grootste bosgebied, het Zwarte Woud, roept natuurliefhebbers op om weer af te reizen naar het zuidwesten. Accommodaties, restaurants en de meeste toeristische trekpleisters zijn sinds half juni, met inachtneming van hygiëne-eisen, weer open. De natuur, culinaire specialiteiten en een afwisselend landschap tussen de wijngaarden en beboste bergen bieden ruimte voor micro-avonturen zonder risico. Het Zwarte Woud trapt de heropening van het seizoen af met de campagne #KuckKuckSchwarzwald.

#KuckKuckSchwarzwald

“Kuck-kuck”, enerzijds het geluid van de welbekende vogel (en de klok), maar ook een Duitse uiting voor “Hallo, kijk, hier ben ik (weer)!”. Purpose Lab rolt deze internationale campagne uit in Nederland voor Schwarzwald Tourismus in samenwerking met MountainReporters, The-Hike en WhatAboutHer. Bekijk de campagnepagina #KuckKuckSchwarzwald.

Kuck kuck 2

Het Zwarte Woud en partners

Het Zwarte Woud is een bij uitstek duurzame reisbestemming. De bescherming van natuur, het gebruik van lokale ingrediënten en kleinschalig toerisme staan centraal, gratis openbaar vervoer in het woud is mogelijk dankzij de KONUS-card. Schwarzwald Tourismus heeft de campagne ontwikkeld voor hun partners Hochschwarzwald, Baiersbronn, Bad Dürrheim, Freudenstadt, Freiburg, Karlsruhe, Badische Weinstraße en Badeparadies Schwarzwald. Bekijk hier het persbericht waarin de hoogtepunten per gebied worden uitgelicht.

Kuck kuck 3

Inspiratievideo het Zwarte Woud

Meer informatie en credits voor de fotografie

Wil je ook een re-startcampagne ontwikkelen en/of uitrollen? Bekijk dan onze pagina over Campagnes.

Purpose Lab heeft de campagnevisuals kleurtechnisch bewerkt voor deze blog.

Headerfoto:

Foto 1 : Chris Keller

Foto 2: FWTM, Schoenen

Foto 3: Klaus Hansen

Video: Schwarzwald Tourismus