Background-Spinach-cucumber

Workshops

Steeds meer organisaties kiezen voor het vergroten van de in-house kennis en kunde om zowel het plezier in het werk als het resultaat naar een hoger niveau te tillen. Kies je voor de lange termijn investering door zelf aan de slag te gaan met de ontwikkeling van concepten en pr- of influencer marketing campagnes? Purpose Lab zet professionals in hun kracht door workshops te verzorgen die enerzijds inspiratie geven en anderzijds concrete handvatten en coaching bieden.

Heb je een mooie boodschap te vertellen over een bestemming of merk en weet je niet waar je moet beginnen om je potentiële publiek te bereiken? Soms is zelf leren en doen fijner en zelfs verstandiger dan uitbesteden. De workshops van Purpose Lab zijn gericht op kennisdeling, inspiratie en coaching. We nemen je mee aan de hand en zorgen ervoor dat je in je eigen tempo de doelen van je merk bereikt.

Purpose-Lab-Workshops

Conceptontwikkeling

CONCEPT
Heb je het voornemen om een on point label, evenement of campagne te ontwikkelen gericht op verantwoord reizen? Wellicht wil je dan eerst uitzoomen om zo een 360 graden blik op de trends en ontwikkelingen krijgen. Het eerste deel van de sessie geeft je inzicht in de drijfveren van je publiek, een overzicht van vernieuwende concepten en hun succesfactoren. Vervolgens krijg je handvatten en coaching zodat je zelf stappen kunt maken met de conceptontwikkeling.

DUUR
2-4 uur

GESCHIKT VOOR
Inspiratiesessie
Campagneontwikkeling
Workshop

Purpose PR

WORKSHOP(S)
Wil je het verhaal van jouw merk voor het voetlicht brengen door middel van redactionele samenwerkingen met journalisten en bloggers? Purpose Lab biedt je inzicht in trends in pr, de kansen voor je merk en do’s en don’ts. Tijdens workshops Purpose PR ontwikkelen we samen aan de hand van 10 stappen een strategisch doordachte, doch praktische aanpak op maat. We adviseren dit op te splitsen in minimaal twee workshops waarbij eerst strategie en daarna uitvoering aan bod komt.

DUUR
2-4 uur

GESCHIKT VOOR
Strategiebepaling
PR plan
Mediatraining

Influencer Marketing

WORKSHOP
Branding en online marketing komen samen bij influencer marketing waar bloggers, Instagrammers en YouTubers jouw verhaal over de bühne brengen. Passende contentmakers als partner aanhaken, zorgt voor onder meer het overbrengen van je boodschap, optimalisatie van je vindbaarheid en groei van de achterban van je social media kanalen. Workshops influencer marketing gaan diep in op de hoe en wat van campagneontwikkeling, do’s en don’ts, selectie, briefing en rapportage.

DUUR
1,5-3 uur

GESCHIKT VOOR
Campagneontwikkeling
Influencer Marketing strategie
Brand campagne