Purpose-Lab-onderzoek

Onderzoek

Wil je een publiek bereiken dat een leuke, maar betekenisvolle vakantie zoekt, een nieuwe dienst of campagne ontwikkelen? Purpose Lab buigt zich over jouw onderzoeksvraag en presenteert de resultaten en een daarop gebaseerd advies op een persoonlijke, positieve en hands-on wijze.

De experts van Purpose Lab laten hun licht schijnen over jouw vraagstuk in een confidentiƫle of juist open setting. A-Z onderzoek gepresenteerd in de vorm van een onderzoeksrapport, persoonlijke sessie, inspiratietrip of een toekomstvisie. Het lab kan indien wenselijk de uitkomsten doorvertalen naar een campagne, presentatie of evenement.

Purpose-Lab-onderzoek-op-maat

Onderzoek op maat

ONDERZOEK + ADVIES
Een vraagstuk door een externe expert laten onderzoeken kan verhelderende inzichten opleveren. Purpose Lab bekijkt vraagstukken in brede zin met haar netwerk van experts, zowel vanuit een kwalitatief als kwantitatief oogpunt. Vanuit maatschappelijke ontwikkelingen worden reisbehoeften in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in hoe bedrijven, overheden en de reiziger zelf hier al op inspelen. Afhankelijk van het vraagstuk vertalen we de inzichten door naar conclusies, een hands-on briefing of bijvoorbeeld een interactieve workshop.

GESCHIKT VOOR
Strategiebepaling
Valideren van concepten
Conceptontwikkeling

Onderzoek Conscious Travel Trends

ONDERZOEK
Purpose Lab is gespecialiseerd in verantwoord reizen. Duurzaam reizen is een hot topic met snelle ontwikkelingen. Vooral de ecologische impact van reizen krijgt momenteel de aandacht. Terwijl de positieve effecten van reizen voor de gezondheid van de reiziger en de effecten op sociologische en economische vlakken ook enorm relevant zijn. Dieper ingaan op de trends of ze leren toepassen? Neem dan contact op voor een onderzoek op maat, lezing of workshop.

GESCHIKT VOOR
Strategiebepaling
Valideren van concepten
Conceptontwikkeling