Purpose-Lab-onderzoek

Onderzoek

Wil je een publiek bereiken dat een leuke, maar betekenisvolle vakantie zoekt, een nieuwe dienst of campagne ontwikkelen of heb je een frisse blik nodig op een idee of plan rondom verantwoord reizen? Purpose Lab buigt zich over jouw onderzoeksvraag en presenteert de resultaten en een daarop gebaseerd advies op een persoonlijke, positieve en hands-on wijze.

De experts van Purpose Lab laten hun licht schijnen over jouw vraagstuk in een confidentiële of juist open setting. A-Z onderzoek gepresenteerd in de vorm van een onderzoeksrapport, persoonlijke sessie, inspiratietrip of een toekomstvisie. Het lab kan indien wenselijk de uitkomsten doorvertalen naar een campagne, presentatie of evenement.

Purpose-Lab-onderzoek-op-maat

Onderzoek op maat

ONDERZOEK + ADVIES
Een vraagstuk door een externe expert laten onderzoeken kan verhelderende inzichten opleveren. Purpose Lab bekijkt vraagstukken in brede zin met haar netwerk van experts, zowel vanuit een kwalitatief als kwantitatief oogpunt. Vanuit maatschappelijke ontwikkelingen worden reisbehoeften in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in hoe bedrijven, overheden en de reiziger zelf hier al op inspelen. Afhankelijk van het vraagstuk vertalen we de inzichten door naar conclusies, een hands-on briefing of bijvoorbeeld een interactieve workshop.

GESCHIKT VOOR
Strategiebepaling
Valideren van concepten
Conceptontwikkeling

Onderzoek Conscious Travel Trends

ONDERZOEK
Purpose Lab is gespecialiseerd in verantwoord reizen. Duurzaam reizen is een hot topic met snelle ontwikkelingen. Vooral de ecologische impact van reizen krijgt momenteel de aandacht. Terwijl de positieve effecten van reizen voor de gezondheid van de reiziger en de effecten op sociologische en economische vlakken ook enorm relevant zijn. Het door Purpose Lab uitgevoerde onderzoek Conscious Travel Trends verschijnt in het najaar van 2019. Dieper ingaan op de trends of ze leren toepassen? Neem dan contact op voor een onderzoek op maat, lezing of workshop.

GESCHIKT VOOR
Strategiebepaling
Valideren van concepten
Conceptontwikkeling

Onderzoek voor pr- of marketingdoeleinden

ONDERZOEK + CAMPAGNE
Het juiste publiek bereiken is lastig in de jungle van media. Redacties maken alleen ruimte voor verhalen, ontwikkelingen en initiatieven die hout snijden en maatschappelijke relevantie aantonen. Draagt jouw merk bij aan een duurzamere manier van reizen of is de bestemming waar je voor werkt hiervoor bij uitstek, maar vind je het lastig over de bühne te brengen? Purpose Lab ontwikkelt op onderzoek gebaseerde campagnes die een win-win creëren voor media en merken.

GESCHIKT VOOR
Campagneontwikkeling
Corporate communicatie
PR

Sparringsessie

ADVIES
Het is een tijd van exponentiële groei en in het bijzonder op het gebied van bewuster en duurzamer reizen. Het ontwikkelen of valideren van een nieuw idee is ondanks de hoge snelheid van innovatie waardevol. Als je het prettig vindt om hierbij ook een expert te betrekken vanuit het specialisme verantwoord reizen, pr of productontwikkeling, dan kan dat via Purpose Lab in een persoonlijke sparringsessie.

GESCHIKT VOOR
Strategiebepaling
Confidentiële settings
Brainstorms