Evenementen

Evenementen

Juist in wereld waar online ontwikkelingen het leven versnellen, vinden wij menselijk en kwalitatief contact essentieel. Met een evenement kun je een boodschap op efficiƫnte wijze brengen, persoonlijke feedback ontvangen en een-op-een ontmoetingen realiseren met gasten die belangstelling hebben voor verantwoord en duurzaam reizen. Ook bij evenementen zoekt Purpose Lab een sweets spot die waarde toevoegt voor alle aanwezigen.

Tijd is een kostbaar goed, toch is er in ieders agenda plek voor een evenement dat impact maakt. Purpose Lab realiseert bijeenkomsten die de comfortzone verlaten, waardevolle relaties tot stand brengen of waarborgen en die laten zien dat duurzaam reizen al lang de status van geitenwollensokken voorbij is. Purpose Lab moedigt kleinschalige bijeenkomsten aan die kwaliteit en persoonlijk contact optimaliseren.

Storymakers-Event-Cherry-LAB

StoryMakers Events

STORYMAKERS
Wil je geen eigen evenement opzetten of heb je daar de middelen niet voor, dan kun je aanhaken bij een publieke StoryMakers editie van Purpose Lab. StoryMakers is een succesvol concept voor evenementen waar in een dag trends, merken, bestemmingen, journalisten, experts en bloggers worden samengebracht rondom een specifiek thema. De meest recente editie van StoryMakers was The Conscious Edition. Een nieuwe editie staat in de planning voor 2021.

GESCHIKT VOOR
Netwerk opbouwen
Campagnes opzetten
Update ontwikkelingen verantwoord reizen

Evenement met impact

OP MAAT EVENEMENT
Is het tijd om stakeholders te bedanken met een dosis inspiratie of jouw merkverhaal op een persoonlijke innovatieve wijze in de schijnwerper te zetten? Het netwerk van Purpose Lab kan je ondersteunen in de A-Z organisatie of onderdelen ervan. Het bedenken van het concept, aandragen van verfrissende sprekers, spotten van locaties of het enthousiasmeren van experts of media voor de gastenlijst.

GESCHIKT VOOR
PR evenementen
Evenementen voor relaties
Kick-off

Tessa en haar team hebben echt een neus voor creatieve en eigentijdse formats en veel contacten met media. Het StoryMakers Event was een ideaal platform voor onze Berlijn storytelling. We zijn erg blij met de hoeveelheid kwalitatieve gesprekken.
Anja Mikulla
visitBerlin