Purpose-Labcampagnes

Campagnes

Wij moedigen het ontwikkelen van initiatieven op het gebied van reizen die voor positieve impact zorgen aan en vinden dat die de aandacht van de media en reiziger verdienen. Wil je een nieuw concept ontwikkelen, de naamsbekendheid van je merk of bestemming vergroten of een succesvolle launch opzetten? Purpose Lab helpt je met strategiebepaling, conceptontwikkeling en het enthousiasmeren van ons netwerk bestaande uit journalisten, nieuwsmakers, bloggers en reisexperts.

Purpose Lab zoekt sweet spots bij de ontwikkeling van concepten en campagnes. Dit doen we door onderzoek, trends en de propositie van een opdrachtgever samen te brengen en indien wenselijk ook praktisch uit te rollen. Een interactieve workshop, trip vol belevingen, influencer campagne, innovatief evenement, inspirerende presentatie of een mediaoffensief met persberichten en interviews.

Purpose-Lab-Campagnes

Conceptontwikkeling

CONCEPT
Is het je wens om de verantwoorde toerist te bereiken met een label, evenement of campagne? Purpose Lab kan dit voor je uit handen nemen, of het proces samen met jou handen en voeten geven. Onze aanpak behelst een 360 graden blik op de trends en ontwikkelingen, het in kaart brengen van de drijfveren van je publiek, uitkristalliseren van succesfactoren en toepassen van innovatietechnieken. Vanuit daar ontwikkelen we een concept met impact.

GESCHIKT VOOR
Workshop
Persoonlijke coaching
Volledige uitbesteding

Pr-campagne

CONCEPT + CAMPAGNE
Een campagne voeren die hout snijdt voor jouw doelen en inspeelt op de wens van media om kwalitatieve content te maken die aansluit bij de actualiteit? Offensief met persberichten en interviews, contentmarketing, influencer campagne of mediatrip. Purpose Lab heeft inzicht in sweet spots voor de strategie, ontwikkelt het concept en is jouw gids in de jungle van media die zorgt voor het enthousiasmeren van passende media met de juiste synergie tussen offline en online.

GESCHIKT VOOR
Corporate communicatie
PR b2c
Strategieontwikkeling

Influencercampagne

CONCEPT + CAMPAGNE
Heb je specifieke doelstellingen om je naamsbekendheid of social fanbase te vergroten, vindbaarheid te optimaliseren of ambassadeurs te creëren? Purpose Lab helpt je bij de ontwikkeling van de campagne, van concept to design. Het matchen van passende, bewust reizende bloggers, Instagrammers en YouTubers die jouw verhaal het beste over de bühne brengen kan ook verzorgd worden. Wil je zelf leren om een influencer campagne op te zetten? Volg dan een workshop.

GESCHIKT VOOR
Influencer marketing
Online marketing
Social media marketing

Baden-Württemberg is een attractie voor natuurliefhebbers van over de hele wereld. Purpose Lab, daarvoor Cherry LAB, is al jaren onze strategische partner op de Nederlandse markt. Hun expertise en sterke netwerk is een cruciaal deel van onze marketing.
Manuel Mielke
Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg