Advies Purpose Lab

Advies

Heb je advies en/of begeleiding nodig om je focus op duurzaam reizen te vermarkten? Purpose Lab biedt een frisse blik op een idee of plan rondom verantwoord reizen, of ontwikkelt deze op maat. Co-creatie met de opdrachtgever, een persoonlijke aanpak en een down to earth benadering staan daarbij centraal.

De experts van Purpose Lab zijn gespecialiseerd in advies voor vernieuwende en complexe projecten binnen verantwoord toerisme. We kijken strategisch mee als fly on the wall of trekken als strategisch projectmanager de kar.

Advies PL

Sparringsessie

SPARRING
Het is een tijd van reflectie en in het bijzonder op het gebied van bewuster en duurzamer reizen. Het ontwikkelen of valideren van een nieuw idee is ondanks de hoge snelheid van innovatie waardevol. Als je het prettig vindt om hierbij ook een expert te betrekken vanuit het specialisme verantwoord reizen, pr of productontwikkeling, dan kan dat via Purpose Lab in een persoonlijke sparringsessie.

GESCHIKT VOOR
Strategiebepaling
Fly on the wall
voor het management
Confidentiële settings
Brainstorms

Advies voor pr- of marketingdoeleinden

PR & MARKETING
Het juiste publiek bereiken is lastig in de jungle van media. Redacties maken alleen ruimte voor verhalen, ontwikkelingen en initiatieven die hout snijden en maatschappelijke relevantie aantonen. Draagt jouw merk bij aan een duurzamere manier van reizen of is de bestemming waar je voor werkt hiervoor bij uitstek, maar vind je het lastig over de bühne te brengen? Purpose Lab ontwikkelt op onderzoek gebaseerde campagnes die een win-win creëren voor media en merken.

GESCHIKT VOOR
Campagneontwikkeling
Corporate communicatie
PR
Influencer Marketing

Interim

INTERIM
Een complex project of de doelstelling om een innovatie op poten te zetten? Niet elke organisatie heeft hiervoor de vereiste capaciteit of out-of-the-box expertise. Purpose Lab's experts zijn beschikbaar als tijdelijk strategisch projectmanager of als fly on the wall.

GESCHIKT VOOR
Complexe projecten
Interim projecten