Cherry-lab1

NIEUWS

Welkom bij Purpose Lab! Cherry LAB is gesloten en het netwerk en zes jaar bureau-ervaring zitten in de rugzak van dit lab. Het Lab is specialist in het ontwikkelen en vermarkten van verantwoorde reisbelevingen met balans in duurzaamheid en commercie. Wij laten zien hoe bewuste keuzes reizen authentieker maken, een positief effect hebben op mensen en de natuur en dieren minimaal belasten.

We reizen veel, vaak en halen er ons geluk uit. Reizen verrijkt en verbindt. Een vakantie is een win-win voor alle betrokkenen als we bewuste keuzes maken over hoe we op een bestemming komen en hoe we de vakantie ter plekke invullen. Overtourism, de impact op het milieu en het verdwijnen van natuur en cultuur zetten het morele kompas op scherp. Purpose Lab is de volgende stap van Cherry LAB. Dit netwerk van experts deelt kennis en zet mooie initiatieven in de kijker door lezingen en workshops te geven, onderzoek te doen, concepten te ontwikkelen en mensen bij elkaar te brengen op evenementen. Ga naar de home pagina van Purpose Lab.

Ik geloof dat verantwoord reizen alleen maar voordelen biedt. Voor de reiziger een bijzondere beleving en voor het gastland werkgelegenheid, welzijn van mens en dier en behoud van natuur en cultuur.
Tessa aan de Stegge
Oprichter Purpose Lab
Cherry-Lab